2018-06-05 09:33:01• hírek • Bagosi Andrea

Végéhez közeledik a nagykárolyi filmforgatás

A Castel Film által, részben Nagykárolyban forgatott filmet a tervek szerint év végén mutatják majd be, nyilatkozta Linda Miller, a film producere egy sajtótájékoztatón, melyet hétfőn tartottak a Károlyi Kastélyban.

A producer sajnálatos módon nem árult el újabb részleteket a film témájáról, illetve a szereplőiről, csak annyit, hogy ez egy karácsonyi történet, ahogy a városban látható díszletekből sejthető is volt. Elmondta, hogy Nagykárolyt a központjában található kastély, illetve az azt körülvevő park miatt választották a film helyszínéül, ugyanakkor a városközpontban található műemlék jellegű épületek miatt is, melyek kiváló helyszínt biztosítottak a film egyes jeleneteihez.
 

A városunkban zajló 12 forgatási nap alatt a lakosság statisztaként részt is vehetett a film készítésében. A producer elégedett volt a nagykárolyi statisztákkal, a közös munkával kiemelve, hogy a helyi szereplők nagyon türelmesek voltak a forgatás során. A forgatást a stáb egy bukaresti stúdióban folytatja, miután megépítik a szükséges díszletet.
 

A producer szerint Nagykároly egy nagyon szép és csendes európai kisváros, hozzátéve, hogy az amerikai barátait is lenyűgözték a fotók, melyeket itt készített.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: